Gratis jaarabonnement Zeggenschap

Het enige tijdschrift in Nederland dat zich specifiek op het thema arbeidsverhoudingen richt. Voor ondernemingsraden die hun taak goed willen uitvoeren, is het ook belangrijk te weten welke ontwikkelingen er gaande zijn die invloed hebben op bedrijven en instellingen. Neem een product en/of dienst bij ons af met een omzetwaarde > € 1.000, en u ontvangt een jaarabonnement op het magazine Zeggenschap.


Augustus en september 2018

Open inschrijvingstrainingen: Uniek boekwerk cadeau

Samen met (OR-)collega’s kunt u zich verdiepen in een specifiek onderwerp, zoals duurzame inzetbaarheid, AVG, professionele communicatie, de WOR, bezuinigingen, aanpak agressie of de werkkostenregeling. Meld u nu, samen met een collega, aan voor één van onze trainingen in augustus of september en ontvang een boek ter waarde van € 10,-/€ 15,- cadeau.


Juni, juli en augustus 2018

2-daagse maatwerktraining met een goed aangeklede BBQ, inclusief overnachting.

Heeft u het jaarlijkse teamuitje al gepland? Wat dacht u van ontwikkeling van uw team/OR in combinatie met een goed aangeklede BBQ, inclusief overnachting op Landgoed Zonheuvel? Boek nu een 2-daagse maatwerktraining bij ons in juni, juli of augustus en u ontvangt een BBQ-diner en overnachting gratis*

 maatwerk training BBQ-diner en overnachting gratis


Voor iedere werknemer

Jarenlange ervaring op het gebied van advies, opleiden en trainen nu ook inzetbaar voor iedere werknemer. Door onze kennis op het gebied van de medezeggenschap weten wij wat er speelt en waar er behoefte aan is bij het individu en in groepsverband. Gemotiveerde enthousiaste medewerkers die werkplezier als vanzelfsprekend ervaren is het resultaat. Ontdek snel ons uitgebreide aanbod en ontvang 25% introductiekorting!


Mei 2018 Helaas, deze actie is afgelopen.

In het voorjaar nog ontwikkelen op het gebied van communicatie, ARBO en de WOR ?

Met onze last minute korting is dit nu nog aantrekkelijker! Wij hebben nog enkele plekken beschikbaar in mei. Kijk in het overzicht voor het aanbod en beslis snel, want als u nu samen met uw collega inschrijft, krijg u 50% last minute korting op elke 2e inschrijving in mei. De korting geldt zolang er plaats is, dus wees er snel bij.